
מרק גריסים וירקותלפעמים כל מה שצריך בשביל להפוך ארבעה קירות לבית חם ומפנק זה מרק אחד, עם תפוחי אדמה וגריסי פנינה. בשבילנו זה עובדנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם16/02/1707:23 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר גדול. מוסיפים גזר, בצל, סלרי, עלה דפנה וזרעי כוסברה. מאדים כרבע שעה תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים. 2מוסיפים את תפוח האדמה וגריסי הפנינה לסיר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב. 3מוסיפים את הציר והפטרוזיליה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות. *נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |