
מרק חרירה אלג'יראינכון, אם אין לכם במקפיא חומוס ועדשים שכבר השריתם תוכלו להתענג של המרק הזה רק מחר - אבל מרגע שאתם אוחזים בקטניות המושרות והמבושלות, זה כבר כמה דקות של עבודה. יום סוער בלי חרירה? לא אצלנו![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים במעט שמן קנולה בסיר רחב על אש בינונית את הבצל, השום, עשבי התיבול, החומוס והעדשים למשך דקה-שתיים. 2מוסיפים את קוביות העגבנייה ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה, בסיר מכוסה. 3מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עוד כ-45 דקות, עד שהכל מתרכך. מתבלים בכמון ובמלח ופלפל לפי הטעם. 4רגע לפני ההגשה סוחטים את הלימון ומוסיפים לסיר, או ישירות לצלחת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |