אוכל
אוכל

תבשיל עדשים מתובל

מתכון טבעוני, צבעוני, סופר טעים ומגה בריא, עם עדשים ירוקות והמון בצל, שום וג'ינג'ר (שזה סוג של שילוש קדוש בפני עצמו), רסק עגבניות ותיבול פיקנטי. סיר של אורז בצד ויש לכם יופי של ארוחה בפחות משעה

|mako אוכל| פורסם07:00
תבשיל עדשים מתובל (צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל)
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
Rating:3.8163reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כף שמן זית
  • בצל בינוני, קצוץ דק
  • 3 שיני שום גדולות, קצוצות דק
  • כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
  • 2 גזרים בינונים, קלופים וקצוצים לקוביות
  • חצי כוס עדשים ירוקות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • רבע כפית אבקת צ'ילי
  • שלושת רבעי כפית כמון טחון
  • כוס וחצי ציר ירקות

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

2מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וגזר. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות.

3מוסיפים את העדשים, רסק העגבניות, התבלינים והציר, מערבבים ומביאים לרתיחה.

4מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 35-45 דקות. חשוב לערבב את התבשיל מדי פעם ולוודא שהוא לא נדבק לתחתית הסיר.

מומלץ להגיש על אורז מאודה.

* נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות.

תגיות:עדשים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il