
תבשיל עדשים מתובלמתכון טבעוני, צבעוני, סופר טעים ומגה בריא, עם עדשים ירוקות והמון בצל, שום וג'ינג'ר (שזה סוג של שילוש קדוש בפני עצמו), רסק עגבניות ותיבול פיקנטי. סיר של אורז בצד ויש לכם יופי של ארוחה בפחות משעהנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם30/01/2207:00 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 2מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וגזר. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות. 3מוסיפים את העדשים, רסק העגבניות, התבלינים והציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 35-45 דקות. חשוב לערבב את התבשיל מדי פעם ולוודא שהוא לא נדבק לתחתית הסיר. מומלץ להגיש על אורז מאודה. * נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. תגיות:עדשים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |