
תבשיל צמחוני של חומוס לימוני עם עשבי תיבולהחגים כבר כאן, טירוף הגם-עוף-גם-בקר איתם, ואתם שוב שכחתם את הבן דוד הצמחוני - שלא לומר טבעוני - שמגיע אליכם לארוחה. אז מה עושים? הנה, בדיוק את זה![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים לו את שמן הזית. 2מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות, תוך כדי ערבוב. 3מוסיפים את קליפת הלימון, הפילטים, המיץ והסומאק, ומערבבים. מנמיכים ללהבה נמוכה-בינונית ומאדים עד לריכוך. 4מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים היטב. מוסיפים את המים והמלח בהדרגה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות. 5מכבים את האש, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, מערבבים היטב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |