
פנקוטה יוגורטמחפשים קינוח אלגנטי, פשוט וטעים לחג ואתם קצרים בזמן? בבקשה: כמה ערבובים, הרתחה ואת שאר העבודה המקרר כבר יעשה. ובשביל הרושם תוסיפו פירות אדומים יפים ומגרים![]() צילום: בועז לביא, mako אוכל |
המצרכים :
לטופינג:
אופן ההכנה:1מערבבים מים וג'לטין ומניחים בצד ל-10 דקות. 2שמים בסיר שמנת, סוכר ווניל ומחממים לסף רתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים 2 דקות נוספות ומורידים מהכיריים. 3מוסיפים את תערובת המים וג'לטין לשמנת. מערבבים היטב. 4מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב. 5יוצקים את התערובת לכלים אישיים ומעבירים לקירור ל-4-5 שעות. פנקוטה יוגורט|צילום: בועז לביא, mako אוכל6לפני ההגשה מפזרים פירות מעל כל מנה ומגישים. תגיות:פנקוטה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |