
שקשוקה תרד עיזיםשקשוקה מיוחדת, עם תרד וגבינות במקום רוטב עגבניות, ממטבחו של השף שאול בן אדרת![]() צילום: משק צוריאל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת גדולה (על להבה בינונית) את הבצל עם חמאת העיזים עד להשחמה, מוסיפים למחבת את השום ואת עלי התרד ומאדים במשך כ-3 דקות. 2מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ואת חלב העיזים ומבשלים את התערובת כ–5 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב תמידי. 3מוסיפים למחבת את הביצים (אחת אחת, כמו ביצת עין) על תערובת התרד ומפזרים מעל כל שטח פני המחבת את גבינת הקשקבל. 4מטפטפים מעל גבינת הקשקבל את שמן הכמהין ומפזרים את אגוזי המלך. 5מבשלים על להבה נמוכה כ-2 דקות נוספות. * מומלץ להגיש לצד השקשוקה לחם כפרי כהה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |