
בורקס עם חציל וגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בולגריתמתכון למאפה ביתי מבצק פריך שנחטף בדקות. מומלץ להגיש עם ביצה קשה
סתיו כהן
| מאסטר שף
| פורסם 21/05/12 16:41
|
המצרכים :לבצק:
למלית:
לאפייה:
אופן ההכנה:1 לבצק: ממסים את החמאה בסיר, מוסיפים מלח ומים, מערבבים ומכבים את האש. מוסיפים קמח ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מכסים ומניחים בצד. 2 מכינים את המילוי: עוטפים את החצילים בנייר כסף ואופים בחום הגבוה ביותר של התנור 30-40 דקות. חוצים את החצילים לשניים, מוציאים את תוכנם ומסננים. מפוררים פנימה גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בולגרית ומערבבים. מתבלים. 3 קורצים כדורים מהבצק, פותחים אותם עם מערוך ומניחים כף מהמלית. סוגרים את הבצק ומברישים בביצה, חלמון וטיפה מים. מפזרים שומשום. 4 אופים בחום בינוני כחצי שעה ומגישים עם ביצה קשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|