
לחמניות גבינה משודרגותגבינה בבצק, גבינה מלמעלה ובנוסף לכל זה - מלית גבינת עזים חמימה, רכה וטעימה. אביבה פיבקו עם הלחמניות שיגנבו את ההצגה בכל שולחן שעליו תניחו אותן![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (11 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1ממיסים בסיר את החמאה עם החלב והמים. 2מעבירים את החמאה המומסת לקערת המיקסר ומערבבים עם הקמח, השמרים, הסוכר, המלח וגבינת הגאודה המגוררת, ולשים בעזרת וו הלישה או הגיטרה כ-6 דקות, עד לקבלת בצק רך ואחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים לשעתיים. 3מגלגלים 11 כדורים מגבינת העזים (רצוי להרטיב מעט את הידיים, זה יותר קל והגבינה לא נדבקת לידיים). מחלקים גם את הבצק ל-11 חתיכות. מגלגלים לכדור, משטחים כל כדור עם הידיים ועוטפים כדור גבינה. חשוב לסגור טוב טוב את הבצק, אחרת בזמן האפייה הגבינה נוזלת החוצה. 4מערבבים את החלמון עם החלב, מברישים היטב את הלחמניות ומפזרים כמות יפה של גבינת גאודה מעל כל לחמנייה. מתפיחים לעוד חצי שעה. 5אופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, 20 עד 25 דקות. מגישים חם. ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |