
סלט עדשים שחורות וגבינה בולגרית ברוטב יוגורטלא תאמינו כמה בריא, טעים וממלא הסלט הזה. הוא יכול לעמוד בפני עצמו כארוחת ערב קלה, או להוות מנה ראשונה בארוחה רצינית יותר. את הרוטב המהיר של יוגורט העזים והשום אנחנו מזמינים אתכם לאמץ גם למנות אחרותעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם22/03/1517:01 ![]() צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל |
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים רותחים כ-20 דקות, עד שהן מתרככות, אבל עדיין נגיסות. מסננים. 2קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק. מעבירים את העדשים לקערה, מוסיפים את הכוסברה, הבצל, הבולגרית והשקדים הקלויים. 3מכינים את הרוטב: מערבבים את השום הכתוש, עם מיץ הלימון, היוגורט, השמן והמלח. טועמים ומתקנים תיבול. 4יוצקים מעט שמן זית על הסלט, מוסיפים מהרוטב (כמה שרוצים), מערבבים ומגישים. את שארית הרוטב שומרים במקרר לשימוש אחר. >> בפעם הקודמת הכנו אומלט עם פטריות וצפתית>> לכל המתכונים לפסח![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |