
קיש פטריותבסיס של קלתית פריכה ומילוי של פטריות, רוזמרין וגבינה צהובה בקיש אלגנטי שתמיד מצליח. כך תכינו קיש פטריות מעולה![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (15 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1להכנת הבצק: מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ולשים לאיחודם. חשוב לא לעבד יותר מידי. 2עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות לשעה. 3להכנת מילוי הקיש: מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה. 4מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מזהיבות. מעבירים לקערה ומקררים קצת. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים. 5מחממים תנור ל-180 מעלות. 6מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ בתבנית של 28 ס"מ קוטר. 7מוסיפים את המילוי ואופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. רצוי לאפות בחלק התחתון של התנור. 8מוציאים וממתינים כחצי שעה עד להגשה. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |