אוכל
אוכל
קיש לורן

סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת

סלט פלפל קלוי עם שום, שמיר וגבינה צפתית מעודנת. שילוב מנצח שבא מעולה עם לחם טרי

|משק צוריאל| פורסם09:18
סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת (צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל)
צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 8 פלפלים אדומים
  • 2 פלפל שושקה
  • 5 שיני שום קצוצות
  • חופן שמיר טרי קצוץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • 250 גר' צפתית מעודנת 5% חתוכה לקוביות

אופן ההכנה:

1שוטפים את הפלפלים ומנגבים אותם. נועצים מזלג בכל פלפל, מניחים על הרשת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. חשוב להניח תבנית ונייר אפייה מתחת כדי שהתנור לא יתלכלך.

2לאחר 15 דקות הופכים את הפלפלים כך שכל צד שלהם יהיה זהוב. זמן הקלייה צריך להיות כ-35-40 דקות.

3מוציאים את הפלפלים מהתנור ובעזרת סכין מסירים את הקליפה ואת הגרעינים.

4חותכים לרצועות, מעבירים לקערה ומוסיפים את השום, השמיר, שמן זית, מלח ואת הצפתית.

5מכסים ומניחים לילה במקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il