
סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנתסלט פלפל קלוי עם שום, שמיר וגבינה צפתית מעודנת. שילוב מנצח שבא מעולה עם לחם טרי![]() צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את הפלפלים ומנגבים אותם. נועצים מזלג בכל פלפל, מניחים על הרשת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. חשוב להניח תבנית ונייר אפייה מתחת כדי שהתנור לא יתלכלך. 2לאחר 15 דקות הופכים את הפלפלים כך שכל צד שלהם יהיה זהוב. זמן הקלייה צריך להיות כ-35-40 דקות. 3מוציאים את הפלפלים מהתנור ובעזרת סכין מסירים את הקליפה ואת הגרעינים. 4חותכים לרצועות, מעבירים לקערה ומוסיפים את השום, השמיר, שמן זית, מלח ואת הצפתית. 5מכסים ומניחים לילה במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |