
המצרכים (2 מנות):לרוטב:
לפיצה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: טוחנים במעבד מזון קטן את שן השום. מוסיפים עגבנייה חתוכה לרבעים, כף או שתיים של רסק עגבניות, שמן זית ומלח. טוחנים, טועמים ומתקנים תיבול. 2מחממים תנור לחום של 210 מעלות. 3מניחים 2 טורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים ככף רסק על כל אחת, מוסיפים בצל, מוצרלה ופטה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. 4בינתיים, מערבבים בקערה את עלי התרד עם זרזיף קטן של שמן זית (פחות מכפית), כך שכל העלים יצופו בשמן. 5אחרי 10 דקות של אפייה, מעבירים את התנור למצב גריל עליון, מוסיפים את עלי התרד מעל הטורטיות ואופים עוד כ-3 דקות. * את הרוטב שנשאר אוכלים עם הפיצה בצד, הוא נהדר. * לא חייבים לדבוק כמובן במתכון - אפשר להחליף גבינות (צהובה, בולגרית, צפתית, עזים וכו'), אפשר להחליף תוספות ואפשר להוסיף גם עשבי תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו פריטטה תפוחי אדמה וחלומי>> הצביעו והשפיעו: מה נאכל בשבוע הבא?![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |