
עלי לזניה מגולגלים עם גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בולגריתמקסים כמה שזה פשוט: עלי לזניה מגולגלים עם גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), שמשתכשכים ברוטב מהיר של עגבניות, שמנת ושום. לזה אנחנו קוראים ארוחה מהירה
עמרי אנדרס צורף
| mako אוכל
| פורסם 23/03/14 12:55
צילום: עמרי אנדרס צורף
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את עלי הלזניה כמו פסטה רגילה - 7 דקות במים רותחים. מסננים. 2 בינתיים מגררים את העגבנייה למחבת עם כפית שמן ומטגנים דקה אחת. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות בלבד, רק עד שהריח של השום מתחיל להתפשט באוויר. 3 מוסיפים את השמנת ומתבלים. מבשלים 3-4 דקות. 4 מוציאים כל עלה לזניה בנפרד מהמסננת ומניחים עליו גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בולגרית לפי הטעם. 5 מגלגלים את העלה כמו קנלוני ומניחים עם הצד המקופל בתוך הרוטב. חוזרים על הפעולה עד שכל העלים מגולגלים בתוך המחבת, ומבשלים יחד 2-3 דקות. 6 מגררים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) הצהובה ומזלפים עוד שמנת, אם רוצים.
|