
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים 3 כפות משמן הזית במחבת מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אגב ערבוב כ-10 דקות, עד שהבצל נראה שקוף ומעט מזהיב בקצוות. מעבירים לקערה ומניחים לו להתקרר. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3משמנים ומקמחים את השקעים בתבנית 12 שקעים למאפינס. 4מוסיפים לקערה עם הבצל את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב רק עד שהתערובת מתאחדת. 5מחלקים את התערובת בין השקעים שבתבנית ומעבירים לתנור לאפייה של 20 דקות, עד שהמאפינס הזהיבו מלמעלה ונאפו לחלוטין. טיפ: ניתן להמיר חצי מכמות הקמח בשבולת שועל אינסטנט או בקמח מלא. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |