הייתם הולכים לאכול קורנפלקס בבית קפה מיוחד?
בית קפה לקורנפלקס הולך להיפתח בלונדון, כל דבר טעים יותר כשיש לך שפם, הממתקים של האלווין נגועים באלוהים יודע מה ויש גם אוגר שהוא ברמן. כל חדשות האוכל שפספסתם השבוע

איזה כיף לא להתבגר

שני תאומים היפסטריםהולכים לפתוח בחודש הבא בלונדון בית קפהשמוקדש כולו לארוחה האולטימטיבית (כשאין שום דבר אחר בבית): קורנפלקס, או יותר נכון – דגני בוקר. השם של המקום, בואו נודה, די מדליק – cereal killer cafe, והולכים להגיש שם כ-100 סוגים של דגני בוקר מכל העולם ו-12 סוגי חלב. בארצות הברית קיימות כבר שתי רשתות ארציות שמגישות את הרעיון הזה אבל בשביל תושבי לונדון זו פעם ראשונה.
אני האחרונה לזלזל בקורנפלקס (או נכון יותר – דגני בוקר) – זה משהו שאני עדיין אוכלת, בגיל רבע ל-32, כמה פעמים בשבוע ונהנית בכל פעם מחדש, אבל לחפש את זה מחוץ לבית בבתי קפה, נשמע לי קצת מוגזם – אפילו אם זה אמור לתת פתרון לכל מיני שיכורים שמחפשים קורנפלקס באמצע הלילה. ואם כבר הלונדונים מחפשים משהו חדש, אולי כדאי שיתחילו להכין קפה נורמלי, או להציב איזה ספסל ברחוב, כי כאלו אי אפשר למצוא שם.
הצילו
תמיד חשבתי שכשאומרים שהממתקים של האלווין מסוכנים, מדובר באגדה אורבנית כמו התנינים בביוב של ניו יורק, או שהשילוב בין סוכריות קופצות למשקה מוגז יכול לפוצץ אתכם מבפנים. אז מתברר שלא חסרים משוגעים בעולםשהכניסו לאריזות הממתקים שהם חילקו לילדים בחגסיכות, תערים, שברי זכוכית, מסמרים חלודים ועוד. יאיקס.
מובמבר שמח!
עוד באוכל טוב:
חנה בבלי לא הייתה מאשרת
נימוסי שולחן זה משהו שכולם צריכים לדעת. הנה סרטון ממצה בעניין:
ועוד יותר קטנים:
אומג, זהאוגר והוא ברמן. זה בַּרְגֵר! אני עוד עובדת על זה.
תעצרו הכלללל!ריס'ס הוציאה ממרח שוקולד וחמאת בוטנים. זוזי הצדה נוטלה, יש ממרח חדש אותו אני הולכת לאכול בסתר בכפית ואז לבכות.
אוי לא, ראלף!מה הם עשו לך?
אופסי, GOOP, האתר של גווינת' פאלטרובחובות של מעל מיליון וחצי דולר. ואתם חשבתם שלמרתה סטיוארט יש קשרים רק ברפייה.
ולסיום: חולה על תמונות כאלו של פרסומת מול מציאות (המבורגר קומות של רשת יפנית):
