חומוס + שוקולד = ?
השילוב הזה של חומוס ושוקולד כנראה יותר בריא מכם, עמוד הפייסבוק שמעלה על נס את התגובות למתכונים ישראליים, המון אוכל מוגזם וגם כל המאכלים שכנראה יהרגו אתכם. כל חדשות האוכל שכנראה פספסתם השבוע

הבמבה פונץ' בננה של עולם הממרחים
חמטולה. מתברר שיש דבר כזה. טוב, לא בדיוק חמוטלה, כי המרחק בין המוצר ההמוני נוטלה והתוצר העילאי והמתנשא שהוא חומוס השוקולד רחוק כמו טיסה לוורנה וטיסה לציריך. יש לאנשים מחוץ לאזור הים התיכון משהו עם אוכל ים תיכוני אבל בגרסה עקומה שלהם, שהם בטוחים שהיא עוברת כתקנית. השפית הבריטית לוריין פסקל נתנה בעבר בתכנית שלה מתכוןלפיצה עם קישואים, חומוס וגבינת פטהוהשף הישראלי-בריטי יותם אוטולנגי ירד לפני כמה חודשים בפומבי על כתבת האוכל הוותיקה מרי ברי שנתנהמתכון לחומוס שכלל גרגרי חומוס משומרים ויוגורט. שלא נדבר על מרתה סטיוארט שנתנה פעם באתר שלה מתכוןלסחוג עם מצותוסלט טאבולה עם אבטיח.
אז החומוס השוקולדי הוא מוצר אוּבר בריא ששייך לחברת Hope Spreads ומכיל גרגרי חומוס (מסוג גרבנזו! אורגניים!!), סוכר קנים, אבקת קקאו, אגבה, וניל ומלח. כולם אורגניים ומשובחים כאילו רק עכשיו נקטפו מהמזווה של גווינית פאלטרו. כתבת שהייתה סקפטית לגבי הממרחדיווחה שהוא דווקא מפתיע לטובה, אבל בואו נקטלג אותו יחד עם שוטים של ג'לי אלכוהולי מהפיצוצייה: משהו שקיים, אנשים טעמו אותו ושרדו, אבל אני לא מעוניינת להצטרף לחגיגה.
מאקו אתם ממש גועל נפש
סוף סוף קצת רעיונות טובים בחיים האלו
חשוב ומעניין
מבזק אוכל מוגזם
הנה כמה מאכלים שסתמו את עורקי האינטרנט השבוע: התוספת הכי הגיונית לפיצההיא כמובן עוד פיצה| הנההמבורגר עוף עטוף בבייקון וממולא במוצרלה| הקונדיטור האופנתי דומניק אנסל מכיןמגדל (פיזה) של מיל פיי| פיצה האט הוציאו עודפיצה מפגרת עם בצק ממולא| ככה נראיתאספקה של 20 שנה של בייקון| וכמובן –המבורגר בטיגון עמוק. וכשאני אומרת מטוגן אני מתכוונת שכל חלק מטוגן בו באופן נפרד: הלחמנייה, הקציצה, הבייקון, העגבניות, הבצלים, הגבינה, החמוצים, החרדל והקטשופ (איך?!). מוות.
ועוד יותר קטנים
באזפיד טוענים ש-10 המאכלים האלו יהרסו לכם את הדיאטה. יותר נכון, יהרסו לכם את החיים.
מרתה סטיוארט וגורדון רמזי הם שניאישי האוכל הכי פופולריים בטוויטר. עוד ברשימה מהצד המעניין – אנתוני בורדיין וריק בייליס. מהצד הפחות – רייצ'ל ריי, גיא פייטי ופולה דין, שזה קצת כמו המקבילה הקולינרית לאורן חזן בטוויטר.
אומרים שיפן היא האומה הבריאה בעולם. ובכן, לא לעוד הרבה זמן. הטרנד החדש שלהם?לשים על כל דבר מלא חמאה. אבל מלא.
והנה עוד יפנית בריאה: הקטנטונת הזאת אוכלת3 ק"ג של ראמן במכה אחת. <הכנס בדיחת שירותים כאן>.
ובעוד היפנים רודפים אחרי כל מה שאמריקאי ומוגזם, האמריקאים רודפים אחרי הדבר המופלץ הבא. המשקה הלוהט של הקיץ הקרוב?משקה קפוא של פולי קקאו חלוטים. לחלוטין.
טוב לדעת שקיפאון מוחי מגלידהזה משהו שקורה גם לחתולים.
הנה כותרת מאקואית קלאסית:לא תאמינו מה קורה כשהצב הזה מנסה לאכול פנקייקס. צפו!
כשמכינים שקשוקה באור בוקר ענוג עם מנדולינות אינדי ברקע,היא הופכת לדבר הכי רומנטישראיתי בחיים שלי.
למה הבריטים כל כך אובססיביים עם תה? שאלה טובה.הנה תשובה מלומדת.
מתכון חשוב:כך תכינו אג מקמאפין בבית(ב-60 שניות).
כשאייל שני מגיש אוכל על נייר אפייה חום ומקומט אף אחד לא מרים גבה, אבל כשמסעדה מגישה קרוקטים בתוך נעל אז כבר כולם צועקים גוועלד. והנה עוד30 ומשהו דברים אבסורדיים שמסעדות הגישו בהם אוכל.