
פלאפללהכין בבית את המאכל הישראלי האהוב![]() צילום: WiCo, Istock |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הפול והחומוס בהרבה מים קרים למשך הלילה. 2בתום ההשריה מסננים את גרגרי החומוס ופולי הפול ושוטפים היטב. 3בסיר גדול ורחב מחממים שמן לטיגון עמוק. 4מניחים במעבד מזון את השום, הבצל, הפלפלים החריפים, הכוסברה, הפטרוזיליה והתבלינים וטוחנים לכדי מחית אחידה. 5מוסיפים את החומוס והפול ומעבדים בפולסים קצרים לכדי תערובת גסה בעלת מרקם פירורי. 6צרים מהתערובת קציצות עגולות ופחוסות ועבירים אותן לשמן להיטגן עד שהן משחימות. 7מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת ומניחים מעל נייר מטבח לספיגת עודפי השמן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |