
חצילים עם דג מטוגןלפעמים, מה שעושה את ההבדל בין מנה פשוטה לשיחוק אמיתי, זה התבלינים. נתחי דג מטוגנים וחצילי בלדי קלויים בשמן תבלינים וקלים להכנה, כשהכל לצד טחינה ביתית וצ'פטי מוזהב כדי שבכל זאת, יהיה עם מה לנגב פהעדן הראל|מאסטר שף VIP| פורסם16/03/1610:17 ![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP |
המצרכים :לחצילים הקלויים:
לדג:
לצ'פטי
אופן ההכנה:1החצילים: מכניסים לתנור מחומם מראש את החצילים וקולים אותם עד שהם מתרככים. מוציאים, מקלפים את החציל ופורסים אותו על מגש. בצד מכינים שמן זית, רוזמרין, זעתר, צ'ילי, תימין. מורחים את החציל בשמן עם התבלינים ומחזירים לתנור לצלייה. מכינים בצד טחינה. 2בסיר עם מים מבשלים את הסלקים. לאחר שהם מתרככים, מכניסים למעבד מזון ומכינים מיץ סלק. מעבירים את מיץ הסלק לשקית זילוף ומזלפים טיפות על החציל עם מעט טיפות טחינה מוכנה. 3הצ'יפטי: בקערה מערבבים היטב קמח, מים, מלח ומעט שמרים. שופכים עיגולים קטנים ישירות על האש, מורחים בשמן התבלינים ומטגנים. 4הדג: במחבת מטגנים את הדג בשמן התבלינים. על החציל המזולף שמים את הדג המטוגן. מגישים לצד הצ'פטי וקערית טחינה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |