
דג צלוי בפסטו עגבניות מיובשותיש אנשים שפוחדים להתעסק עם דגים. אנחנו בעמדה שכל עוד יש מתכון טוב ודג טוב - אין שום סיבה לחשש. הנה, בואו תראו את הדניס הנחמד הזה, שמצריך פחות מרבע שעה של עבודהרעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם09/09/1910:34 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
לפסטו:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם חלק. 2מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פילה הדג כך שהעור פונה כלפי מטה. מורחים כמות נדיבה של פסטו, מכסים ומעבירים למקרר לשעה. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. 4צולים את הדג 20 דקות ללא כיסוי, עד שהפסטו משחים מעט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |