
המצרכים :לביצים העלומות:
לסלט:
למימוזה:
להגשה:
אופן ההכנה:1דבר ראשון מכינים את הסלט: מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת או בשייקר. מעבירים את החסות לקערה, שופכים כמה כפות מהרוטב (את השאר אפשר לשמור במקרר) ומערבבים. 2הביצים: מביאים את המים והחומץ לרתיחה עדינה בסיר או במחבת נירוסטה עמוקה. שוברים את הביצים פנימה אחת אחת, ומבשלים כ-5 דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת. 3המימוזה: מוזגים בכוסות יין גבוהות למזוג חצי יין נתזים וחצי מיץ תפוזים. 4קולים קלות את פרוסות הבגט, ומגישים עם הביצים, הסלט, המימוזה והממרחים. >> אתמול הכנורטטויממש דיאטטי, אז היום מותר לנו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |