
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים קלות בסיר את השמנת המתוקה, החלב, מקל הוניל והסוכר, מערבבים היטב ומצננים את הנוזל לטמפרטורת חדר. 2טורפים את החלמונים כדקה ומוסיפים בזרם אחיד את תערובת השמנת תוך כדי טריפה מהירה ויסודית. מוציאים את מקל הווניל ומעבירים את התערובת שנוצרה לכלים חסיני אש (ממלאים ל- 4\3 גובה). 3מחממים תנור ל-125 מעלות. 4מעבירים את הכלים לתבנית מלאה מים (כחצי גובה מהכלים) ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ-55 דקות. 5מצננים היטב את הקרם ברולה במקרר. 6לפני ההגשה, זורים את הסוכר החום על כל שטח פני הקרם ברולה (בעדינות), שורפים קלות ע"י ברנר או מכניסים לגריל התנור למשך דקה וחצי עד המסת הסוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |