
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר רחב את השמן ומטגנים את הבשר מכל צדדיו. מוסיפים את הבצל ומטגנים עוד כמה דקות. 2מוסיפים את הירקות והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר מתרכך. >> צרפתי בריא: כמה סוכר אפשר להפחית מקינוח בלי שהטעם ייפגע? >> והנה ארוחה בוקר מושחתת ונפלאה:בורק עם טונה, ביצה ופלפל חריף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |