
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מסירים את הקצוות מהשעועית הירוקה הטרייה. 2מחממים הרבה מים בסיר גדול. כשהם רותחים, מוסיפים מלח בנדיבות, מוסיפים את הפסטה והשעועית הטרייה ומבשלים על פי הוראות היצרן. אם משתמשים בשעועית קפואה, מוסיפים אותה לסיר 4-5 דקות לפני סיום בישול הפסטה. 3מסננים את הפסטה והשעועית אל תוך מסננת גדולה ושוטפים אותן במים קרים. 4מערבבים בקערה גדולה 4 כפות שמן זית עם חומץ, מלח ופלפל. 5מעבירים את הפסטה והשעועית המסוננות אל הקערה. חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים אותן וגם את תכולת שתי קופסאות הטונה והזיתים. 6מערבבים מעט ומוסיפים מעל את הביצים הקשות. * אם רוצים, אפשר להוסיף לסלט גם 4 תפוחי אדמה קטנים, אותם מבשלים ביחד עם הפסטה והשעועית. כמו כן, אפשר להוסיף גם פרוסות דקות של בצל סגול בינוני אחד. >> כללי יסוד במטבח הצרפתי>> מאסטר שף: המתכון לאתגר האלסקה בומב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |