אוכל
אוכל
קרפ תותים ושוקולד

סלט פסטה ניסואז

השידוך המושלם בין סלט ניסואז לסלט פסטה קר, עם שעועית ירוקה, טונה, עגבניות שרי וזיתי טאסוס שחורים. אחלה של ארוחת צהריים או אפילו ארוחת ערב קלילה

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה ניסואז (צילום: אימג'בנק / Thinkstock)
צילום: אימג'בנק / Thinkstock
Rating:4.861reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פסטה קצרה (500 גרם) כמו פנה, פוזילי, קונכיות, פרפרלה וכו'
  • 200-250 גרם שעועית ירוקה טרייה (או קפואה)
  • 2 קופסאות טונה קטנות (160 גרם כל אחת), מסוננות
  • 1/2 סלסילת עגבניות שרי
  • 1/2 כוס זיתי טאסוס, מגולענים
  • 2-3 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
  • 4 כפות שמן זית
  • כפית חומץ בן יין אדום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מסירים את הקצוות מהשעועית הירוקה הטרייה.

2מחממים הרבה מים בסיר גדול. כשהם רותחים, מוסיפים מלח בנדיבות, מוסיפים את הפסטה והשעועית הטרייה ומבשלים על פי הוראות היצרן. אם משתמשים בשעועית קפואה, מוסיפים אותה לסיר 4-5 דקות לפני סיום בישול הפסטה.

3מסננים את הפסטה והשעועית אל תוך מסננת גדולה ושוטפים אותן במים קרים.

4מערבבים בקערה גדולה 4 כפות שמן זית עם חומץ, מלח ופלפל.

5מעבירים את הפסטה והשעועית המסוננות אל הקערה. חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים אותן וגם את תכולת שתי קופסאות הטונה והזיתים.

6מערבבים מעט ומוסיפים מעל את הביצים הקשות.

* אם רוצים, אפשר להוסיף לסלט גם 4 תפוחי אדמה קטנים, אותם מבשלים ביחד עם הפסטה והשעועית. כמו כן, אפשר להוסיף גם פרוסות דקות של בצל סגול בינוני אחד.

>> כללי יסוד במטבח הצרפתי
>> מאסטר שף: המתכון לאתגר האלסקה בומב
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il