אוכל
אוכל
שוגר דדיז

סינבונס - שבלולי שמרים קינמון

כשראינו את הסרטון הזה זה הכה בנו: הרבה יותר מדי זמן לא אפינו עם הילדים שלנו, והאמת היא שזה הולך להשתנות ממש היום אחרי הצהריים. נתחיל עם שבלולי הקינמון האלה, באדיבות קבוצת "שוגר דדיז" החדשה והמסקרנת

|שוגר דדיז| פורסם07:27
Rating:4.4277reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (24 מנות):

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 50 גרם שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 2-3 כוסות מים
  • 120 גרם סוכר
  • כף מלח

למלית:

  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כוסות סוכר חום
  • חצי כוס סוכר לבן
  • קינמון לפי הטעם
  • מעט תמצית וניל

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את מרכיבי הבצק ולשים במיקסר או ביד כ-10 דקות.

2מחממים תנור ל-50 מעלות (לא טורבו), מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את הבצק לתפיחה של חצי שעה בתוך התנור החם.

3מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים חלק אחד של הבצק לעובי של חצי ס"מ ומורחים חמאה מומסת בנדיבות.

4מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בנדיבות על החמאה.

5מגלגלים את הבצק ופורסים לשושנים בעובי 3 ס"מ. מסדרים על תבניות מרופדות בנייר אפייה.

6חוזרים על כל הפעולות עם החלק השני של הבצק.

7מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו), ואופים 35-40 דקות.

* אפשר לצפות את הסינרולים המוכנים באבקת סוכר מעורבבת עם מעט מים.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il