
המצרכים (24 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את מרכיבי הבצק ולשים במיקסר או ביד כ-10 דקות. 2מחממים תנור ל-50 מעלות (לא טורבו), מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את הבצק לתפיחה של חצי שעה בתוך התנור החם. 3מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים חלק אחד של הבצק לעובי של חצי ס"מ ומורחים חמאה מומסת בנדיבות. 4מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בנדיבות על החמאה. 5מגלגלים את הבצק ופורסים לשושנים בעובי 3 ס"מ. מסדרים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 6חוזרים על כל הפעולות עם החלק השני של הבצק. 7מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו), ואופים 35-40 דקות. * אפשר לצפות את הסינרולים המוכנים באבקת סוכר מעורבבת עם מעט מים. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |