
המצרכים (12 מנות):לבצק:
לסירופ:
לקצפת:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, השמרים, המלח וחצי מכמות הסוכר. 2בקערה נפרדת טורפים יחד את החלב, יתרת הסוכר והחמאה המומסת עד לקבלת תערובת חלקה (אם החמאה מתקשה בתוך החלב, אפשר להכניס למיקרוגל ל-15-20 שניות ולערבב היטב). 3שופכים את תערובת החלב והחמאה לקערת מיקסר, מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים במיקסר 5 דקות רצוף, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. 4מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים 30-40 דקות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים 5משמנים 12 תבניות מאפינס וממלאים עד קצת מעל חצי הגובה. מניחים להתפחה של 20 דקות נוספות. 6מחממים תנור ל-190 מעלות. 7אופים את הסברינות 20-25 דקות או עד שהן שחומות, רכות ומעט קפיציות למגע. מוציאים ומצננים. 8מכינים סירופ: מרתיחים בסיר מים, סוכר ותפוזים ומבשלים חצי שעה (אפשר להוסיף תמצית וניל, אם רוצים). 9מורידים את הסיר מהאש ומכניסים פנימה 2-3 סברינות (שהתקררו בינתיים). אחרי 2-3 דקות הופכים בזהירות בעזרת כף גדולה. מוציאים, וחוזרים על הפעולה עם שאר הסברינות. 10מניחים את הסברינות על מגש כשהן הפוכות, עד שהן מצטננות לחלוטין. 11מקציפים יחד את חומרי הקצפת. 12חותכים כל סברינה בחלקה העליון (לא עד הסוף) ומזלפים כמות יפה של קצפת. 13מקשטים כל סברינה בדובדבן מסוכר חצוי, מרטיבים בעוד מעט סירופ ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |