
המצרכים (4 מנות):
לקראסט:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. מצננים. 2מחממים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה עד שהיא נמסה לחלוטין. מוסיפים את הקמח ומערבבים ללא הפסקה עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים את החלב בהדרגה ותוך ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבעבעת. 4מוסיפים את הגבינות המגורדות ומערבבים היטב עד שהן נמסות. ממליחים ומפלפלים. 5מעבירים את הפסטה לסיר ומערבבים היטב עם תערובת הגבינות. מעבירים לתבנית. 6לקראסט: מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי הלחם. מפזרים על המקרוני עם הגבינה. 7מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון גריל בלבד. 8מכניסים את התבנית לתנור ל-30 דקות, מוציאים בזהירות וזוללים (רצוי עם סלט). כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |