אוכל
אוכל
שוגר דדיז

לחמג'ון ביתי

לחמג'ון היא מהמנות שבדרך כלל מזמינים במסעדות, אבל כשעוצרים לרגע לחשוב על זה - אין שום סיבה לא להכין אותן בבית. גם פחמימה, גם בשר, אפילו קצת ירק יש שם - והטעם? אלוהים, איזה טעם

|שוגר דדיז| פורסם07:33
Rating:4.3105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבשר:

  • 500 גרם בשר בקר טחון (כתף או אנטרקוט)
  • 500 גרם בשר כבש טחון, עם השומן
  • 2 בצלים, קצוצים
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • חצי כוס צנוברים קלויים
  • 20-25 עגבניות שרי, קצוצות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפיות מלח דק
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • 3 כפות שמן זית

לבצק:

  • 800 גרם קמח
  • 2 כפות גדושות שמרים יבשים
  • 2 כפות גדושות סוכר
  • כפית מלח
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הבצק (הוא צריך זמן לנוח): מערבבים במיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים.

2מוסיפים את השמן והמים הפושרים ולשים 2-3 דקות.

3מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-7 דקות. אם הבצק רך ודביק מדי - ניתן להוסיף מעט קמח. אם הוא קשה מדי ניתן להוסיף מעט מים.

4יוצרים מהבצק כדור, מעבירים לקערה מקומחת, מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים

5בינתיים מכינים את תערובת הבשר: מערבבים את הבקר והכבש בקערה גדולה. מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הצנוברים הקלויים, העגבניות והתבלינים.

6מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב, עד שכל החומרים מתחברים.

7אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו ל-4. מרדדים כל חלק ומניחים על תבנית אפייה משומנת.

8מחממים תנור ל-180 מעלות.

9מסדרים רבע מתערובת הבשר על כל יריעת בצק ואופים 30-40 דקות.

תגיות:בשר טחון
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il