אוכל
אוכל
שוגר דדיז

עוגיות שוקולד צ'יפס ניו יורק

הפעם אבא נכנס למטבח ויצא משם עם מגש של עוגיות שוקולד צ'יפס אימתניות בגודלן, חמימות, שמנות ובשרניות והכי טעימות בעולם. כשקונדיטורים רציניים מכינים עוגיות שוקולד צ'יפס - ככה בדיוק הם עושים את זה

|שוגר דדיז| פורסם07:21
Rating:4.4144reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-10-12 עוגיות עצומות (10-12 ס"מ):

  • 225 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 150 גרם סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 70 גרם סילאן
  • כפית תמצית וניל
  • 400 גרם קמח
  • 9 גרם מלח
  • 3 גרם אבקת אפייה
  • 2 גרם סודה לשתייה
  • 250 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מעבדים את החמאה והסוכר יחד במיקסר עם וו גיטרה (או במקציף במיקסר ידני) כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת הומוגנית. מדי פעם עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את החמאה שנדבקה לדפנות.

2מוסיפים את הביצים בהדרגה ותוך כדי עיבוד. אחרי הוספת הביצה הראשונה מחכים שהיא תיטמע היטב בתערובת, ורק אז מוסיפים את הביצה הנוספת. מרגע היטמעות הביצה השנייה מעבדים עוד 4 דקות, עד שהתערובת קצפתית ואוורירית. מוסיפים את הסילאן ותמצית הווניל ומערבבים.

3מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים

4מוסיפים את תכולת הקערה למיקסר, מפעילים על המהירות הכי איטית ומניחים לקמח להתחבר עם החמאה.

5מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים במיקסר ערבוב קל.

6מכינים מהבצק כדורים גדולים (כמעט כמו כדור טניס) ומעבירים למקפיא ל-30-40 דקות.

7מחממים תנור ל-175 מעלות. מסדרים את הכדורים על תבניות מרופדות נייר אפייה (6 בכל תבנית) ואופים כ-20 דקות, עד להשחמה קלה. זוללים חם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il