
המצרכים :ל-10-12 עוגיות עצומות (10-12 ס"מ):
אופן ההכנה:1מעבדים את החמאה והסוכר יחד במיקסר עם וו גיטרה (או במקציף במיקסר ידני) כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת הומוגנית. מדי פעם עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את החמאה שנדבקה לדפנות. 2מוסיפים את הביצים בהדרגה ותוך כדי עיבוד. אחרי הוספת הביצה הראשונה מחכים שהיא תיטמע היטב בתערובת, ורק אז מוסיפים את הביצה הנוספת. מרגע היטמעות הביצה השנייה מעבדים עוד 4 דקות, עד שהתערובת קצפתית ואוורירית. מוסיפים את הסילאן ותמצית הווניל ומערבבים. 3מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים 4מוסיפים את תכולת הקערה למיקסר, מפעילים על המהירות הכי איטית ומניחים לקמח להתחבר עם החמאה. 5מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים במיקסר ערבוב קל. 6מכינים מהבצק כדורים גדולים (כמעט כמו כדור טניס) ומעבירים למקפיא ל-30-40 דקות. 7מחממים תנור ל-175 מעלות. מסדרים את הכדורים על תבניות מרופדות נייר אפייה (6 בכל תבנית) ואופים כ-20 דקות, עד להשחמה קלה. זוללים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |