
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל עד להזהבה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הקשיו ומטגנים עוד 5 דקות. 2מוסיפים את הפטריות, השום ועשבי התיבול וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות, או עד שכל הנוזלים מתאדים. 3מעבירים את תוכן המחבת לקערה ומניחים לו להתקרר. 4מערבבים את הכבדים עם מעט מלח, פלפל ושמן זית ומטגנים אותם על מחבת גריל לוהטת ומשומנת כשתי דקות מעל צד (הם לא צריכים להתבשל עד הסוף אלא רק כ-80%). מוסיפים סילאן, מערבבים ומצננים. 5מחממים תנור ל-190 מעלות. 6מחלקים את בצק העלים ל-3 ומרדדים כל חלק מעט, לעובי של כ-3 מ"מ. מסדרים את תערובת הפטריות באמצע לאורך כל אחת מיריעות הבצק, ועליה את הכבדים. חותכים את הבצק משני צידי המילוי לפסים ומקפלים על גבי המילוי. 7מורחים בביצה טרופה ואופים כ-25 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה. מגישים עם סלט טרי וטחינה. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |