אוכל
אוכל
שוגר דדיז

מאפה בצק עלים עם כבדים ופטריות

יש כאלה שאוהבים למלא את בצק העלים שלהם בתערובת של פטריות מטוגנות, אחרים מעדיפים בשר. אנחנו הולכים פה על גרסה שיש בה מהכל: גם בצל ופטריות, גם כבדי עוף וגם קשיו, בשביל הקטע. ההכנה קלי קלות - התוצאה וואו

|שוגר דדיז| פורסם07:31
Rating:4.788reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת בצק עלים מוכן ומרודד (500 גרם)
  • 1 ק”ג כבדי עוף
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית לטיגון
  • כוס קשיו
  • 12 פטריות שמפיניון ענקיות, פרוסות
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • עשבי תיבול לפי הטעם
  • 4 כפות סילאן
  • ביצה טרופה

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עד להזהבה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הקשיו ומטגנים עוד 5 דקות.

2מוסיפים את הפטריות, השום ועשבי התיבול וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות, או עד שכל הנוזלים מתאדים.

3מעבירים את תוכן המחבת לקערה ומניחים לו להתקרר.

4מערבבים את הכבדים עם מעט מלח, פלפל ושמן זית ומטגנים אותם על מחבת גריל לוהטת ומשומנת כשתי דקות מעל צד (הם לא צריכים להתבשל עד הסוף אלא רק כ-80%). מוסיפים סילאן, מערבבים ומצננים.

5מחממים תנור ל-190 מעלות.

6מחלקים את בצק העלים ל-3 ומרדדים כל חלק מעט, לעובי של כ-3 מ"מ. מסדרים את תערובת הפטריות באמצע לאורך כל אחת מיריעות הבצק, ועליה את הכבדים. חותכים את הבצק משני צידי המילוי לפסים ומקפלים על גבי המילוי.

7מורחים בביצה טרופה ואופים כ-25 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה. מגישים עם סלט טרי וטחינה.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il