פסטה גולש בסיר אחדתחסכו לעצמכם עבודה, ניקיונות וזמן ותכירו את הפסטה גולש של חן מזרחי: פסטה קונכיות שמתבשלת ברוטב וסופגת טעמים מעולים. רוצים מנה שוחה ברוטב או רק קצת? אפשר לשלוט במרקם בקלות. ככה מתקתקים ארוחה פצצה![]() צילום: חן מזרחי, חן במטבח |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית. מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט מלח עד שמזהיב (כ-10 דקות). 2מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מגבירים לאש גבוהה ומטגנים תוך כדי ערבוב ופירוק הבשר לפירורים, עד שרוב הנוזלים שיוצאים מהבשר מתאדים והבשר מקבל השחמה יפה (כ-10 דקות). 3מוסיפים שום כתוש ופלפל אדום ומטגנים כמה שניות. 4מוסיפים פפריקה, סוכר חום, מלח ופלפל ומערבבים כמה שניות. 5מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים. מוסיפים את את הפסטה והמים הרותחים ומערבבים (אם אוהבים יותר רוטב אפשר להוסיף גם 4 כוסות או יותר). 6מביאים לרתיחה, מעבירים לאש נמוכה ומכסים את הסיר. 7מבשלים 20-25 דקות. אפשר במהלך הבישול לפתוח את המכסה ולערבב בעדינות. בסיום הבישול לכבות את האש ולהשאיר את המכסה סגור כ-3-4 דקות לפני הגשה. >> המתכון פורסם לראשונה באתר "חן במטבח" צלחת פסטה גולש|צילום: חן מזרחי, חן במטבח![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |