אוכל
אוכל
המתכון היומי

חזה עוף בסגנון אסייתי

קניתם חזה עוף ועכשיו רק נשאר להחליט מה לעשות איתו? הרי בכלל אין שאלה - נותנים לו שעה במרינדה אסייתית קלילה, משם למחבת, והופ - היה חזה עוף ואיננו עוד

|mako אוכל| פורסם07:00
חזה עוף אסייתי (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:3.8182reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 4 חזות עוף, פרוסים לעובי ס"מ וחצי עד 2 ס"מ
  • כף שמן זית, לטיגון

למרינדה:

  • 2 כפות אויסטר סוס (לא חובה)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 ס"מ ג’ינג’ר מגורר
  • פלפל שחור
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומשרים בה את רצועות העוף לשעה.

2מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים היטב את רצועות העוף, עד שהם מוכנים ומזוגגים יפה.

** מומלץ להגיש על אורז לבן.

** אפשר לפזר שומשום לפני ההגשה.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

חזה עוף בסגנון אסייתיחזה עוף בסגנון אסייתי|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

תגיות:חזה עוף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il