המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, ומרדדים לעלה בגודל 30X40 ס"מ ובעובי של כ-2 ס"מ. 2 מורחים את הבצק בביצה טרופה, מפזרים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) המגוררת ומהדקים מעט. הופכים את הבצק בעדינות, מורחים מעט ביצה טרופה, מפזרים גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) ומהדקים. 3 בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק לרצועות ברוחב 4 ס"מ. 4 מגלגלים כל רצועה למעין ספירלה מהודקת. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את מקלות הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בצורה מסודרת עם מרווחים שווים. 6 אופים 12 דקות, מסובבים את המגש ואופים עוד 5-8 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
|