המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 2מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וגזר. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות. 3מוסיפים את העדשים, רסק העגבניות, התבלינים והציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 35-45 דקות. חשוב לערבב את התבשיל מדי פעם ולוודא שהוא לא נדבק לתחתית הסיר. מומלץ להגיש על אורז מאודה. * נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. תגיות:עדשים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |