• אפשר להוסיף לרוטב שעועית לבנה קפואה או כזו שהושרתה כל הלילה.
בשר עם במיה
המצרכים: 2 ק"ג בשר בקר לגולש 1 בצל קצוץ 1 פלפל חריף קצוץ (לשיקולכם) 1 פלפל ירוק שלם קצוץ 1 גמבה קצוצה 1 שקיתבמיהקפואה 1 קופסת עגבניות מרוסקות 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף כמון 1-2 כפות סילאן 1 כף ציר בקר או 1 אבקת צלי או מרק עוף שמן זית פלפל שחור מלח מים עד לכיסוי הבשר
בשר עם במיה. קפואה, בטח שקפואה|צילום: קובי בכר, קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם
פרסומת
אופן ההכנה:
1. מרככים את הבצל והפלפלים בסיר עם שמן.
2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות.
3. חותכים את הבשר לקוביות ומטגנים בנפרד במעט שמן זית.
4. מעבירים לסיר עם הירקות.
5. מוסיפים את אבקת המרק והתבלינים.
6. מוסיפים את המים ומבשלים כ-30 דקות.
7. מוסיפים את הבמיה ומבשלים כשעה נוספת או יותר, עד לריכוך טוב של הבשר.
8. טועמים ומוסיפים לפי הצורך תיבול ומים.
שוקיים בבירה. האלכוהול כבר בפנים|צילום: קובי בכר, קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם