מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
צופי ערוץ 20 הספיקו להיקשר עד מאוד לבישולים של דנה. עד כדי כך, שמאז שיצאה מהבית לא מפסיקים לבקש ממנה מתכונים. אז הנה הם: עוגת השוקולד, עוגת התפוזים ותפוחי האדמה האפויים, של זאת שבחיים לא תמצאו בפתיתים שלה בצל
עוגת שוקולד. סוף סוף שחררו לנו את המתכון|צילום: שירן כרמל, יחסי ציבור
עוגת תפוזים
המצרכים (לתבנית 26 או שתי אינגליש קייק): 1.5 כוס סוכר חצי כוס שמן קנולה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס מיץתפוזיםסחוט טרי (אפשר גם מנדרינות או קלמנטינות) קליפות תפוז מגורדות מתפוז אחד או שניים (לפי הטעם. אני אוהבת שני תפוזים) 2 כוסות קמח תופח 6 ביצים אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
2. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
3. במיקסר מערבבים ביחד את החלמונים, סוכר הווניל, חצי כוס הסוכר שנותרה, גרידת התפוז ושמן הקנולה. כשהעיסה אחידה מוסיפים לתערובת לסירוגין את מיץ התפוזים והקמח התופח.
4. מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות עטיפה עד שמתקבל גוון אחיד.
5. יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.