מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
תבשיל עסיסי של עוף עם בורגול, בצל, סלרי, תרד וקצת מרק צח שמרטיב את כל הסיפור. הניחוח שיתפשט אצלכם בבית שווה מיליון דולר, ואף אחד לא יאמין לכם אם תספרו שלא השקעתם במנה יותר מ-20 דקות עבודה.
עוף עם בורגול ותרד|תמונת AVI: עדי רם, אהרוני מבשל לחברים4
עוף במשמשים
ראש השנה הוא החג המושלם להתפרע בו עם המתיקות כמה שרק רוצים. אפשר לשים את ספירת הקלוריות בהמתנה, ולפנק גם מנות עיקריות כמו עוף עם דבש ופירות. ככה פותחים שנה מתוקה.
הוואו שתקבלו כשהאורחים יטעמו את המנה המרעננת הזו, כשירגישו את הטקסטורות, הנימוחות של הכבד והרכות של התאנים, שווה את המאמץ. מתכון של השף אבי ביטון ממסעדת אדורה.
העוף והברווז-אווז במנה הזו מוגשים על מחית ארטישוק ירושלמי, לצד אספרגוס ברוטב קונפי רימונים וליים. כשתסיימו לתאר את המנה המפוארת האורחים שלכם כבר יזילו ריר, ואתם ממש לא חייבים לגלות להם שהשקעתם בדיוק חצי שעת עבודה ולא יותר.
עוף במשרה מתקתק שעושה כבוד לאחד הפירות הכי טעימים בשבעת המינים. המנה לא מצריכה יותר מרבע שעה של עבודה נטו, ובזמן שנותנים לעוף כמה שעות לספוג את הטעמים - אפשר להספיק עוד הרבה הכנות.