מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
רגע לפני שהם יוצאים אל ההמולה שבחוץ, חמשת הדיירים יתפנקו עם ארוחת סיום מדהימה של השף אביב משה ממסעדת MESSA. הבאנו לכם את התפריט במלואו - וכדי לא סתם להוציא לכם את העיניים דאגנו גם למתכון
קולים את החציל על אש גלויה 6-7 דקות מכל צד. מצננים, מקלפים וטוחנים את בשר החציל בבלנדר עם 4 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הוויניגרט עם 3 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן זית וצורבים את הדגים כ-2 דקות מכל צד, עד לעשייה מלאה. מחממים את קרם החציל ומניחים כף גדושה במרכז צלחת. על הקרם מניחים שני פילטים של דג ומעל הכל יוצקים מהוויניגרט.