מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מתכונים מצולמים לשבועות עם אינה ממאסטר שף

אוכל

אוכל

נא להזין 2 תווים לפחות

פשטידת בטטות וגבינות

מתכון משפחתי ופשוט למנה המושלמת לאירוח חגיגי

|טרה| פורסם12:13
פשטידת בטטות וגבינות של טרה (צילום: שי יחזקאל, טרה)
צילום: שי יחזקאל, טרה

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 4 כפות שמן זית

  • 2 בטטות גדולות, מקולפות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 1 כרשה, חתוכה לטבעות דקות
  • 1 בצל גדול, מקולף, שטוף וקצוץ
  • 2 דלעת ערמונים מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
  • 1 פלפל גמבה, חתוך לקוביות קטנות
  • קופסת קוטג'
  • 1 שמנת חמוצה (200 גר')
  • 50 גרם חמאת רכה בטמפרטורת החדר
  • 3 ביצים
  • 5 כפות קמח תופח
  • מלח
  • תימין טרי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מקפיצים בווק את הבצל והכרשה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף. 3. מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה, מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות. 4. מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה. 5. מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב. 6. אופים כ-45 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il