פשטידת בטטות וגבינותמתכון משפחתי ופשוט למנה המושלמת לאירוח חגיגיברק חי חורש|טרה| פורסם04/03/1012:13 ![]() צילום: שי יחזקאל, טרה |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מקפיצים בווק את הבצל והכרשה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף. 3. מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה, מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות. 4. מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה. 5. מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב. 6. אופים כ-45 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |