שטרודל גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) וצימוקיםבצק פילו מתוק ופריך במילוי עשיר וקטיפתי של גבינות, וניל וצימוקים
ברק חי חורש
| טרה
| פורסם 14/07/10 10:13
צילום: שי אפגין, יחסי ציבור
|
המצרכים (10 מנות):
למילוי הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מורחים את עלי הפילו בחמאה המומסת, מפזרים מעליהם את תערובת הסוכר והקינמון ומניחים את עלי הפילו אחד על השני בצורה שווה. 3 מערבבים היטב בקערה את כל חומרי תערובת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) פרט לצימוקים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הצימוקים ומערבבים קלות. 4 מניחים את תערובת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) לרוחב הרבע הראשון של עלי הפילו ומשאירים שוליים ברוחב 2 ס"מ בכל צד. 5 מגלגלים את עלי הפילו על התערובת גלגול אחיד, מקפלים את השוליים לתוך הגליל וממשיכים לגלגל עד לקבלת גליל שלם וסגור. 6 מניחים את השטרודל בתבנית עם נייר אפייה ( כאשר סוף הגלגול כלפי מטה) ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ-30 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. 7 מוציאים מהתנור, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
|