מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מתכונים מצולמים לשבועות עם אינה ממאסטר שף

אוכל

אוכל

נא להזין 2 תווים לפחות

פונדו וניל

בריכה לבנה ומתוקה של שמנת, וניל ושוקולד לבן בה טובלים פירות, לחמים וכל מה שרוצים

|טרה| פורסם15:29
פונדו גבינות (צילום: Carmen MartA-nez BanAs, Istock)
צילום: Carmen MartA-nez BanAs, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • חצי ליטר שמנת מתוקה טרייה 32%

  • רבע כוס חלב הומוגני 3%
  • 7 קוביות שוקולד לבן
  • 1 יח' מקל ווניל – חצוי לאורכו
  • כף גרדת לימון
  • 2 כפות סוכר חום (דמררה) או סילאן

אופן ההכנה:

1מרתיחים קלות בסיר את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר והשוקולד.

2מוציאים ממקל הווניל את התוכן ומוסיפים לסיר (את המקל והגרגירים). מערבבים.

3מעבירים את הנוזל שנוצר לכלי הפונדו ומבעירים את הנר מלמטה. מוסיפים את גרדת הלימון ומערבבים.

4המלצות "לטבילה": פירות חתוכים גס ( תאנים, תותים, אננס), שיפודיגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה, קוביות מלחמים שונים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il