פונדו ונילבריכה לבנה ומתוקה של שמנת, וניל ושוקולד לבן בה טובלים פירות, לחמים וכל מה שרוציםברק חי חורש|טרה| פורסם06/01/1115:29 ![]() צילום: Carmen MartA-nez BanAs, Istock |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים קלות בסיר את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר והשוקולד. 2מוציאים ממקל הווניל את התוכן ומוסיפים לסיר (את המקל והגרגירים). מערבבים. 3מעבירים את הנוזל שנוצר לכלי הפונדו ומבעירים את הנר מלמטה. מוסיפים את גרדת הלימון ומערבבים. 4המלצות "לטבילה": פירות חתוכים גס ( תאנים, תותים, אננס), שיפודיגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה, קוביות מלחמים שונים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |