פשטידת תרד וכרובית מוקרמתמנה קייצית, פשוטה ומרעננת של ירקות מוקרמים בגבינות ושמנת
ברק חי חורש
| טרה
| פורסם 16/06/10 12:44
צילום: שי אפגין, יחסי ציבור
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים היטב בקערה את כל החומרים הנוזליים עד לקבלת תערובת אחידה (ביצים, לבן, קוטג', שמנת מתוקה, רוטב מתוק חריף, בלילת קורנפלור וחלב). 3 מוסיפים לקערה את שאר החומרים והתבלינים פרט לגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) הצהובה וממשיכים לערבב. 4 משמנים תבנית אפייה (אלומיניום בגודל בינוני) ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש למשך ארבעים דקות. 5 מפזרים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) הצהובה על הפשטידה וממשיכים לאפות כרבע שעה. * ניתן להגיש את הפשטידה חמה או קרה.
|