אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

רצועות עוף בקרם קארי וירקות

יש מנות שגם כשלא רעבים, הריח שלהן פשוט מחייב טעימה. רצועות העוף המטוגנות האלה, עם כל הירקות שמצאתם במקרר, הן בדיוק כאלה – אז איזה מזל זה שלוקח פחות מחצי שעה להכין אותן, נכון?

|mako אוכל| פורסם07:23
רצועות עוף בקרם קארי וירקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.237reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לרצועות העוף:

  • 500 גרם רצועות עוף
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 שיני שום, קצוצות

לירקות:

  • 3 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • חצי כרוב אדום חתוך לפרוסות דקות
  • חצי כרוב לבן חתוך לפרוסות דקות
  • כוס תירס קפוא או מקופסא
  • 400 גרם קרם קוקוס
  • 3 כפות רוטב קארי אדום
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי סמיך
  • מלח לפי הצורך

אופן ההכנה:

1בקערה מניחים את רצועות העוף. יוצקים את רוטב הסויה, הטריאקי והשום, ומניחים בצד ל-15 דקות.

2במחבת מקפיצים את הבצל (על להבה גבוהה). מוסיפים את חזה העוף (ללא המרינדה) ומטגנים כ-5 דקות.

3מוסיפים את השום לדקה נוספת.

4מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מגישים מעל אורז יסמין.

* המוצרים באדיבותמזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון ברוטב פלפלים מרוקאי
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il