אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

ארוחה בשעה: כנפי עוף ברוטב ברביקיו

הייתם רוצים ארוחת ברביקיו שמוכנה מבלי שהדלקתם את המנגל ואחרי ששהיתם לא יותר מעשר דקות במטבח? קיבלתם: כנפיים עסיסיות ופריכות עם טעם משגע שמכינים בתנור

|mako אוכל| פורסם07:19
כנפי עוף ברוטב ברביקיו (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.4108reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

עלות: כ-45 שקלים

המצרכים :

  • 1 קילו כנפי עוף

  • 300 מ"ל רוטב ברביקיו
  • 700 גרם/ שקית תפו"א קטנים (שטוף)
  • 3 קלחי תירס

אופן ההכנה:

1בקערה מערבבים את הכנפיים עם רוטב הברביקיו.

2מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-30 דקות.

3אחרי חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ומורידים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-25 דקות נוספות.

4בסיר מבשלים את קלחי התירס כ-15-18 דקות.

5מגישים ביחד.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים גבינות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il