
ארוחה בשעה: כנפי עוף ברוטב ברביקיוהייתם רוצים ארוחת ברביקיו שמוכנה מבלי שהדלקתם את המנגל ואחרי ששהיתם לא יותר מעשר דקות במטבח? קיבלתם: כנפיים עסיסיות ופריכות עם טעם משגע שמכינים בתנור![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-45 שקלים המצרכים :
אופן ההכנה:1בקערה מערבבים את הכנפיים עם רוטב הברביקיו. 2מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-30 דקות. 3אחרי חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ומורידים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-25 דקות נוספות. 4בסיר מבשלים את קלחי התירס כ-15-18 דקות. 5מגישים ביחד. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים גבינות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |