
בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיומנה שלמרות שיש בה הכל - בשר, שעועית, פלפלים, בצל ותפוחי אדמה – לוקח פחות משעה להכין אותה. צ'ילי קון קרנה לעצלנים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את הבצל כ-5 דקות. 2מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו היטב שלא יהיו גושים ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים מעט מלח. 3מוסיפים את השום והפלפלים ומערבבים. 4מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים. 5מוסיפים את השעועית, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות. 6במקביל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות את תפוחי האדמה. מפזרים מעט מלח ושמן זית ומשאירים בתנור ל-30-35 דקות. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |