אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיו

מנה שלמרות שיש בה הכל - בשר, שעועית, פלפלים, בצל ותפוחי אדמה – לוקח פחות משעה להכין אותה. צ'ילי קון קרנה לעצלנים

|mako אוכל| פורסם07:04
בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיו (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:320reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר טחון
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 בצלים גדולים פרוסים דק
  • מעט מלח
  • 5 שיני שום קצוצות גס
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
  • 4 כפות רוטב ברביקיו
  • 400 גרם שעועית לבנה (קפואה) לחלוט במים חמים
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים למקלות

אופן ההכנה:

1במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את הבצל כ-5 דקות.

2מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו היטב שלא יהיו גושים ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים מעט מלח.

3מוסיפים את השום והפלפלים ומערבבים.

4מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים.

5מוסיפים את השעועית, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.

6במקביל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות את תפוחי האדמה. מפזרים מעט מלח ושמן זית ומשאירים בתנור ל-30-35 דקות.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il