אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

קציצות סלמון ברוטב פלפלים מרוקאי

ככה מתקתקים ארוחה מעולה ב-45 דקות. רק לא לשכוח - מגישים עם לחם או חלה, כי חבל על כל טיפה של רוטב

|mako אוכל| פורסם06:30
קציצות סלמון מרוקאיות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5133reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

עלות: כ-58 שקלים.

המצרכים :

לרוטב:

  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום, פרוסות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק (מי שאוהב חריף אש מוזמן להוסיף עוד אחד)
  • 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • 15 עגבניות שרי
  • כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור

לקציצות:

  • 450 גרם סלמון, קצוץ דק (או טחון במטחנת בשר)
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • מלח
  • כפית פלפל ירוק חריף, קצוץ

אופן ההכנה:

1מטגנים את השום והפפריקה חצי דקה בשמן זית, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים 5 דקות נוספות.

2מוסיפים את העגבניות ומביאים לבעבוע. מורידים את הלהבה למינימום ומבשלים כ-15 דקות.

3מערבבים את כל חומרי הקציצות, יוצרים כדורים שטוחים ומניחים את ליד השני ברוטב הרותח. מבשלים עוד 15-18 דקות.

4מגישים עם חלה טרייה.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רוטב פסטו חריף

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il