
קציצות בקר ובטטה ברוטב שעועית חריףלתבשיל העשיר בטעמים הזה יש שתי הוראות הכנה: מטגנים את הרוטב, מבשלים את הקציצות. כמה קל – ככה משביע![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-50 שקלים המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל והפלפל החריף כ-3 דקות. מוסיפים את שאר המצרכים לרוטב לפי הסדר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 2יוצרים קציצות ומניחים בתוך התבשיל. מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. 3מגישים מעל אורז, או פשוט טובלים חלה טרייה ברוטב. >> בשבוע שעבר הכנו אטריות עם פטריות מוקפצות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |