אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

קציצות בקר ובטטה ברוטב שעועית חריף

לתבשיל העשיר בטעמים הזה יש שתי הוראות הכנה: מטגנים את הרוטב, מבשלים את הקציצות. כמה קל – ככה משביע

|mako אוכל| פורסם07:54
תבשיל שעועית חריף וקציצות בקר עם בטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.523reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

עלות: כ-50 שקלים

המצרכים (4 מנות):

לקציצות:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בטטה בינונית מגוררת
  • כף כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה)
  • 1/2 בצל מגורר
  • 3 כפות פרורי לחם
  • כפית פפריקה
  • מלח

לרוטב:

  • 2 בצל קצוץ גס
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 3 עגבניות חתוכות דק
  • 260 גרם רסק עגבניות
  • כוס שעועית לבנה קפואה
  • כוס מים חמים
  • כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה)
  • כפית אורגנו
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והפלפל החריף כ-3 דקות. מוסיפים את שאר המצרכים לרוטב לפי הסדר, מערבבים ומביאים לרתיחה.

2יוצרים קציצות ומניחים בתוך התבשיל. מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות.

3מגישים מעל אורז, או פשוט טובלים חלה טרייה ברוטב.

>> בשבוע שעבר הכנו אטריות עם פטריות מוקפצות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il