אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

ארוחה מהירה: ירקות מוקפצים עם בקר

שדכו את המנה לאורז או לנודלס, ותקבלו ארוחת צהריים או ערב ב-20 דקות של עבודה ובעלות של פחות מ-60 שקלים ללפחות שני אנשים. מתכון שתמיד כדאי שיהיה בשלוף

|mako אוכל| פורסם15:09
ירקות מוקפצים עם בקר (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.163reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

זמן הכנה: 20 דקות
זמן הכנה כולל: 40 דקות
עלות: כ-58 שקלים

המצרכים :

  • 2 כפות שמן, לטיגון
  • 1 בצל גדול, חתוך לרצועות
  • 500 גרם כתף בקר, פרוס לרצועות
  • 3 פלפלים, אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות
  • 5 שיני שום, קצוצות גס
  • כפית צ'ילי
  • 3-4 כפות שמן שומשום
  • 4-5 כפות רוטב סויה
  • 250 גרם אננס בקוביות (מקופסת שימורים)
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כוס מהמיץ של האננס
  • חבילת נבטים
  • 2 יחידות בצל ירוק, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל במחבת רחבה כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

2מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

3מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר, למעט הנבטים והבצל הירוק.

4מבשלים כ-10 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק ומגישים.

* המצרכים באדיבותעדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו סלמון בתנור ב-8 דקות עבודה

>> לכל המתכונים ב-60 שקל ו-60 דקות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il