
ארוחה בחצי שעה: קציצות טופו ובורגולאנחנו מתים על קציצות, אבל מה לעשות שלפעמים, בעיקר בין ארוחת חג אחת לשנייה, הבטן מתחננת למשהו יותר קליל. הפתרון: קציצות צמחוניות של בורגול עם בצל ירוק ונענע, שלא יכבידו עליכם יותר מדי לפני החג הבא![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-30 שקלים המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול כ-10 דקות במים, מסננים וסוחטים היטב. 2מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה. 3יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו כנפי עוף ברוטב ברביקיו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |