
כנפיים מצופות ולא מטוגנותהכנפיים האלה יכולות להיות נפלאות גם בתור נשנוש, פשוט כי אין שום בעיה לחסל אותן כמו גרעינים: לא צריך לטגן, אין שמן על הידיים, זה לוקח פחות משעה – והתוצאה ממכרת![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
חזרתי מהעבודה רעבה ועם חשק עז לכנפיים טעימות ופריכות, אבל ממש לא בא לי על השומן של הטיגון. והנה, הצלחתי להכין כפיים נפלאות בלי טיגון ובלי הרבה התעסקויות. אפשר לצרף למתכון גם תפו"א אפוי בתנור - או פשוט לחסל את הכנפיים לבד, כמו גרעינים. המצרכים (5 מנות):לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מנקים את הכנפיים משומן מיותר. 2בקערה מערבבים היטב את הביצים והתבלינים, ומניחים בפנים את הכנפיים. משאירים בקערה כ-10 דקות. 3בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם, הפנקו והתבלינים. 4מניחים את העוף בפירורי הלחם ומצפים היטב משני הצדדים. מניחים על תבנית עם נייר אפייה, וחוזרים על אותה הפעולה עד שמסיימים לצפות את כל הכנפיים. 5מרססים היטב (בעזרת בקבוק לריסוס שמן שאפשר לקנות בחניות המתמחות, או מושחים בעדינות עם מברשת) בשמן זית את הכנפיים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. 6אופים 10 דקות, הופכים ואופים עוד 10 דקות על מצב טורבו. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט >> בשבוע שעבר הכנו קציצות טונה אליפותתגיות:כנפיים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |