אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

ארוחה בעשרים דקות: נודלס עוף מוקפץ עם ירקות

מכינים את הנודלס במים, מקפיצים רצועות עוף עם בצל, פלפלים, אפונה, קשיו ועוד דברים טובים, ומקבלים מנה מהירה, טעימה ומשביעה

|mako אוכל| פורסם08:47
נודלס ועוף מוקפץ (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.2165reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

עלות: כ-43 שקלים

המצרכים (5 מנות):

לרוטב:

  • 3 כפות שמן שומשום טהור
  • 3 כפות רוטב טריאקי סמיך
  • 5 כפות סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

למנה:

  • 450 גרם אטריות ביצים
  • 300 גרם רצועות של חזה עוף
  • בצל גדול, חתוך לפרוסות
  • 3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1/2 כרוב אדום, חתוך דק
  • כוס אפונה קפואה
  • 100 גרם קשיו קצוץ
  • כוסברה / פטרוזיליה להגשה

אופן ההכנה:

1מבשלים את הנודלס על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.

3מטגנים בווק או במחבת גדולה את רצועות חזה העוף כ-5 דקות.

4מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את השום, הכרוב האדום והאפונה (כל אחד לעוד כדקה-שתיים). יוצקים מחצית מהרוטב אל הווק, מערבבים ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ויתר הרוטב ומערבבים. מגישים עם הקשיו ועשבי התיבול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בקר ובטטה ברוטב חריף

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il