
ארוחה בעשרים דקות: נודלס עוף מוקפץ עם ירקותמכינים את הנודלס במים, מקפיצים רצועות עוף עם בצל, פלפלים, אפונה, קשיו ועוד דברים טובים, ומקבלים מנה מהירה, טעימה ומשביעה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-43 שקלים המצרכים (5 מנות):לרוטב:
למנה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הנודלס על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד. 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד. 3מטגנים בווק או במחבת גדולה את רצועות חזה העוף כ-5 דקות. 4מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את השום, הכרוב האדום והאפונה (כל אחד לעוד כדקה-שתיים). יוצקים מחצית מהרוטב אל הווק, מערבבים ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ויתר הרוטב ומערבבים. מגישים עם הקשיו ועשבי התיבול. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו קציצות בקר ובטטה ברוטב חריף המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |